Laten we biomedisch onderzoek steunen

Clap for Research

Het onderzoek van het de Duve Instituut gaat ons allen aan. De vooruitgang is essentieel om te vermijden dat ziektes ons leven of dat van familie of vrienden overhoop halen. Gezondheid is onbetaalbaar.

0 €

Op een doel van 87.500 €

200€ op de pagina "Yes together we can !". 👏

Met de royale steun van

Wie zijn wij?

de Duve Instituut

Het de Duve Instituut, opgericht in 1974 door Nobelprijswinnaar Christian de Duve, is een multidisciplinair biomedisch onderzoeksinstituut dat aan de hand van geavanceerde technieken zoals de bio-informatica onderzoek doet op zeer uiteenlopende gebieden waaronder oncologie, genetica, immunologie, virologie,...

Internationaal gerenommeerd, wordt het de Duve Instituut gedragen door onderzoekers van meer dan 40 nationaliteiten verspreid over 31 laboratoria. Dynamiek, uitmuntendheid en innovatie zijn de drijvende krachten van de 280 onderzoekers en technici die het motto van het Instituut in de praktijk brengen: beter begrijpen om een beter te genezen.

Video — Het fundamenteel onderzoek in de biogeneeskunde is absoluut noodzakelijk (1:25)

Het is vitaal!

Het biomedisch onderzoek

Fundamenteel biomedisch onderzoek is de eerste noodzakelijke stap om ziekten te begrijpen. Dankzij deze ontdekkingen kan het klinisch onderzoek op haar beurt behandelingen ontwikkelen.Zonder fundamenteel onderzoek, geen klinisch onderzoek. Zonder klinisch onderzoek, geen geschikte behandelingen. We zijn allemaal betrokken !

In 2 minuten

Hoe word ik ambassadeur?

« Clap for Research »

Iedereen die het wenst kan ambassadeur van het de Duve Instituut worden door in een paar klikken een pagina aan te maken. Nodig vervolgens familie en vrienden uit om deze campagne te steunen.
In 2 minuten

Giften van 40€ of meer zijn voor 45% fiscaal aftrekbaar. Wij sturen u graag een fiscaal ontvangstbewijs.

Waarvoor is het?

Onderzoek versnellen

Met het geld dat tijdens de crowdfundingcampagne wordt ingezameld, kunnen we ultramoderne apparatuur aanschaffen en beurzen voorzien om uitzonderlijke wetenschappers aantetrekken. Met uw donaties versnelt u het onderzoek.

In 2 minuten

Het de Duve Instituut in cijfers

1 Nobelprijswinnaar
47 Jaren van onderzoek
31 Laboratoria
280 Wetenschappers en Technici
Shape Created with Sketch.
43 Nationaliteiten
55% Vrouwen